Wijnkaart

Vistana Cabarnet Sauvignon
Robijnrood, klassiek, elegant en evenwichtig met een intens volle smaak en indrukken van zwarte bessen, pruimen, chocolade en specerijen.

Vistana Sauvignon Blanc
Frisse, fruitige, verkwikkende wijn die zich kenmerkt door aroma's van peer, meloen, kruisbessen en citrus. Ook komen lichte florale tonen naar voren.

Vistana Sauvignon Rosé
Volbloed rosé met veel sap en smaak. Elegante geur naar rood fruit en een aangename kruidigheid. Erg soepele afdronk met verrassend veel lengte.

Villa Don Carlos
Een mooie frisdroge wijn. In zijn genuanceerde aroma zijn onder andere kruisbessen herkenbaar. Deze wijn heeft een overrompelende frisheid.

Oxford Landing Chardonnay
Deze opmerkelijke Chardonnay is een knisperende rijpe wijn vol tropisch fruit, meloen en vijgen in de smaak. Het smaakpalet ondervindt hinten van grapefruit, een subtiele invloed van eikenhout en uitzonderlijke complexiteit.

Cabernet-Sauvignon uit Chili.
Deze cabernet-Sauvignon uit de "nieuwe wereld" is een wijn die niet in eikenhouten vaten wordt gerijpt. De wijn met zijn bessen- en Pruimenaroma's. Een soepele wijn met zachte zuren.

Oxford Landing Estates Merlot
Diep rood van kleur met een paarse gloed. Brede fruit aroma's in de neus aangevuld met anijs en zoethout. Subtiele, fluweelzachte tannine, kenmerken de smaak. De sappige vruchtensmaak blijft lang in de mond.

$(document).ready(function() { $("body").children().each(function() { $(this).html($(this).html().replace(/
/g," ")); }); });